Lage in Breukelen Niederlande

Van Heusden Watersport vermietet Ferienhäuser auf dem Wasser in Breukelen für eine Woche, Wochen oder ein Wochenende.

Kontaktdetails:

Scheendijk 24
3621 VC Breukelen, Die Niederlande
Tel. +31 (0) 346 26 17 08
info@vanheusdenvakantiepark.com

Karte der Unterkünfte

Route über das Wasser
N 52 ° 11.15 ”E 005 ° 01.10” ist die Koordinate für den Yachthafen Van Heusden Watersport (VHW)

Vom 4. See kommend nehmen Sie den Eingang zum hellblauen Haus auf der Nordseite der Kalverstraat, direkt zurück.
Entlang der Häuser an Steuerbord; der springende Frosch und Long Island, dann sehen Sie unsere Flagge und unser Schild auf dem Kopf des Yachthafens, der Backbordseite und vor den Konturen unseres grün / grauen Schuppens mit großen weißen Türen.

Stelle eine Frage

Anfahrt auf der Straße:

* vanaf Amsterdam(A2) Amsterdam/Utrecht, afslag Breukelen:
Aan het einde van de afslag linksaf onder het viaduct door de rotonde op volgt u de borden Breukelen volgen totdat u op de brug over het Amsterdamrijnkanaal rijdt.
Komend over de brug over Amsterdams Rijnkanaal, krijgt u aan het eind van de weg een rotonde, op de rotonde gaat u linksaf. De Straatweg op.
Na het passeren van de Markt gaat u direct rechtsaf, u rijdt nu langs de markt en blijft de weg vervolgen, met de bocht mee naar links. Op de kruising rechtsaf de Brugstraat in, in de piegel kunt u zien of deze smalle straat vrij is om in te rijden. De Vechtbrug over en rechtdoor de Laan van Guntherstein op. Deze laan blijft u volgens totdat u een kruispunt nadert.
Op dit kruispunt gaat u linksaf, richting Scheendijk Noord. U bevindt zich nu op de Scheendijk. Onze jachthaven bevindt zich op Scheendijk nummer 24, helemaal achteraan.

** route Utrecht / via Maarssen:
Neem op de A2 de afslag Ring Utrecht/​Maarssen/​Amsterdam,
Sla linksaf richting Sweserengseweg/​N404,
Sla linksaf naar de Doctor Plesmanlaan
Ga rechtdoor over één rotonde
Sla linksaf naar de Doctor Plesmanlaan, weg vervolgen over het zandpad, langs de Vecht tot aan de witte Vechtbrug van Breukelen, twee mogelijkheden;
A) Sla linksaf bij Vechtbrug, de Laan van Guntersteijn op, waar auto's te gast zijn. Doorrijden tot de kruizing en op de kruizing links af, na ongeveer 1 km vindt u aan uw rechterhand Van Heusden Watersport op Scheendijk 24
B) of rij door naar de Proostdijweg Aan het einde van de weg is een flauwe bocht en direct aan uw linkerhand ziet u Van Heusden Watersport op Scheendijk 24

** route Amsterdam via Nieuwersluis:
Neem op de A2 de afslag Vinkeveen/ Hilverum.
Rij verder richting Hilversum- Loenen a/d Vecht.
Na de brug over het Amsterdamrijkanaal eerste afslag links richting Loenen a/d vecht- Nieuwersluis de Rijksstraatweg op.
Richting vervolgen tot aan Nieuwersluis, daar de Vechtbrug oversteken, links af, naar het Zandpad langs de Vecht. Na ongeveer 1 km linksaf de proostdijweg op, langs de begraafplaats. Aan het einde van de weg is een flauwe bocht en direct aan uw linkerhand ziet u Van Heusden Watersport op Scheendijk 24.

U kunt ons makkelijk herkennen aan de borden op ons winkelpand en de hoge groen/ grijze loods voor aan de weg.